Pluras Julbord på Nordic C Hotel i Stockholm

PLURAS JULBORD på Nordic C Hotel är varje matälskares och livsnjutares dröm. Här dukas musikern, konstnären och kokboksförfattaren Plura Jonssons personliga och kärleksfulla favoriträtter upp tillsammans med julbordsklassiker.

Ekologiska råvaror och rustika husmansrätter kompletteras med Pluras Riojavin och akvavit, drink serverad i ICEBAR, en lagom traditionell hemma-hos-känsla och Pluras musikval i högtalarna.

Välkommen till en kväll med hjärtat på rätta stället. Tips! Lyssna på Pluras Julbord på Spotify Pluras Spotifylista (du måste logga in på Spotify för att kunna lyssna).

– Det här blir grymt bra. Det blir massor av god mat och schysst vin. Sen kommer det ge sig självt med bra gäster som skapar den rätta sköna stämningen, menar Plura Jonsson när Nordic C Hotel i år bjuder in till PLURAS JULBORD – Tradition & Akvavit.

PLURAS SIGNATURRÄTTER

  • Mamma Magdas inlagda sill
  • Gubbröra
  • Gräddbakade strömmingsrullader med dill och ansjovis
  • Ox eller Kalvtunga
  • Kalvsylta med inlagda rödbetor
  • Mandelmusslor med vispad grädde och hjortron
  • Se hela julbordsmeny

Julklappstips: Signerade kokböcker och skivor finns till försäljning på plats.

JULBORD GRUPP & KONFERENS

PLURAS JULBORD FÖR HELA GÄNGET

Centralt, gott om plats och galet gott. PLURAS JULBORD TRADITION & AKVAVIT på Nordic C Hotel är varje matälskares och livsnjutares dröm. Ekologiska råvaror och rustika husmansrätter kompletteras med Pluras Riojavin och akvavit, en lagom traditionell hemma-hos-känsla och Pluras musikval i högtalarna. Välkommen att boka en kväll med hjärtat på rätta stället.

JULBORD

Inklusive glögg, kaffe och garderob

695:-/vuxen
195:-/barn (upp till 12 år)

JULBORD MED INTRÄDE I ICEBAR

Inklusive glögg, kaffe, garderob och Pluras val av drink i ICEBAR:

795:-/vuxen
245:-/barn (upp till 12 år)

BOKA JULBORD

Julbordsperioden är 16 november–17 december. Onsdag-fredag kl 17:00 samt 20.30. Lördagar kl 13.00, 16.30 och 20.00. Julbordsalternativen gäller max 150 personer.
Boka via meetings@nordicchotel.se.

Adress & Kontakt

Vår adress

Vasaplan 4

GPS

59.332298, 18.056727